X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe)

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe)

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
Hosting Taşıma Nasıl Yapılır?

Hosting Taşıma Nasıl Yapılır?

Hosting Taşıma Nasıl Yapılır?

Hosting nasıl oluyor?

Yönetilen geçiş, web sitesi sağlayıcıları olarak "platformlar arasında geçiş yapmak olarak adlandırılır. Yönetilen geçişler ayrıca pakete göre farklılık gösterir. Yönetilen geçişler de alan geçişlerine benzer bir içerik materyali aracılığıyla doldurulması ve kullanımın tatmin edici bir şekilde karşılanmasını sağlar. Yönetilen geçişler için, web sitesi sağlayıcısı ile iletmek ve nelerin siparişi vermek istemeniz gerekir. Ayrıca yapılacak satın alma işlemi için teknik destek alın ve geçişten tamamlayın.

Hosting Taşıma Aşamaları Nasıl Uygulanır?

Hosting geçiş aşamaları, web sitesi tasarımının sunumuyla arasında farklılık göstermektedir. Ancak genel olarak gözden geçirilecek şekildedir: önce, web sitesindeki yedeğini almak gerekir. Aksi durumda, bilgiler listelenebilir. Veritabanının indirilmesinden sonra ikinci adımda yapılır. Bu, SQL üzerinden yapabilirsiniz. Veritabanından aktarılır sonra, tercih edilen yeni ana bilgisayarda güncellenmiş bir kitapın okuması gerekir. Host veri depolama bir adımda mevcut veritabanı için kullanıcı adı ve şifre girişleri belirlenmelidir. Son bir adım olarak, eski yüklemeli ve önceki Hosting iptal edilmelidir.

Hosting Taşıma İşlemlerine Ne Zaman Gerek Duyulur?

Yönetilen bir geçişin "gelişmekte olan" listede yer alan kullanımlar göz önünde bulundurularak tasarlanmaktadır. Hizmet temini mevcut bir paketinde beklendiği gibi gerçekleştirilememesi planlanmamalıdır. Barındırma tarafından sağlanamayacak destek yetersiz ise geçiş yapılmaz. Bazı uygun, web sitesi potansiyelinin küçük gibi biraz basit gibi olabilir. Bu yeni hosting veya paket araçtan ortaya çıkabilir. Tüm bu nedenlerin dışında, daha uygun bir seçenek bulurlarsa kolay ulaşımlar için.

Yeni Başlayanlar Hosting Taşıma İşlemleri Nasıl Yapmalı?

Yeniler için, bir ana bilgisayar geçişiken satın almayı gözden geçirmesi gereken en önemli şeyleri yedeklemektir. Bilgi almak için, bu yedeklemelerden öncelerden. Geçiş işlemindeki eski hesapların kapatılıp kapatılmadığını kontrol etmek için önemli olan. Bu yeni boyutların konaklamanın aşamalarının aşamalarına uyum sağlamanız önemlidir. Aynı zamanda, ana paketlerin özellikleri dikkate alınır. Bu paketlerle ilgili gerekli teknik destek talepleri de mevcuttur.

Top